Samen op weg

Dat zijn we al sinds februari van dit jaar. Maar nu begint de fusie van de gemeenten Breukelen, Loenen en Maarssen echt concrete vormen aan te nemen. Het nieuwe management is bekend, we hebben een prachtige nieuwe huisstijl ontwikkeld en langzamerhand wordt ook steeds duidelijker waar, hoe laat en op welke manier inwoners en bedrijven zich vanaf 1 januari 2011 bij de gemeente Stichtse Vecht kunnen melden.

Een spannend en boeiend avontuur: communiceren met alle doelgroepen in alle stadia van verandering binnen een periode van 8 maanden. Het verhaal van de nieuwe gemeente vertellen, de geschiedenis en eigenheid van de kernen koesteren, samen een visie voor de lange termijn opstellen, zorgen dat medewerkers de moed erin blijven houden en regelen dat de instructies helder zijn voor 1 januari 2011. Met de communicatiemedewerkers zijn we ook samen op weg naar een professioneel team met duidelijk toegevoegde waarde voor de verdere doorontwikkeling van de nieuwe gemeente.

Nog 80 dagen voor het echt zo ver is. De voortekenen zijn in ieder geval gunstig. Hopelijk wordt er snel een opvolger voor mij gevonden die zich voor langere tijd aan deze prachtige Vechtgemeente verbindt.

Marjolein Nagel, 12 oktober 2010

 Volgende keer verder

Ik houd me aanbevolen voor reacties en suggesties, zowel voor de site als dit weblog. Mail of bel.